11 Δεκεμβρίου, 2015

Δεν τίθεται θέμα αύξησης της τιμής των εισητηρίων του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του Στράτος Μακρογιαννίδης


Δέν τίθεται θέμα αύξησης της τιμής των εισητηρίων δήλωσε ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Κανάλας κ. Στράτος Μακρογιαννίδης. Την ίδια ώρα που ο φορέας μεταφοράς διαρκώς οργανώνεται καθώς ήδη αγόρασαν ένα νέο mini bus που θα είναι κατάλληλο και για άτομα με ειδικές ανάγκες το οποίο θα τεθεί στην κυκλοφορία σε 20 περίπου ημέρες.

"...Δεν τίθεται θέμα αύξησης του εισητηρίου, αυτό μόνο την Αθήνα αφορά καθώς εκεί είναι κρατικά τα εισητήρια...", διευκρίνισε ο κ. Στράτος Μακρογιαννίδης. "...Σε όλους τους υπόλοιπους νομούς της Ελλάδας δεν θα τεθεί θέμα αύξησης των εισητηρίων. Αγοράσαμε ένα mini bus τελευταίου τύπου, είναι και για άτομα με ειδικές ανάγκες αυτό το όχημα, έχει δηλαδή αναπηρική ράμπα για να μπορεί να εξυπηρετήσει και αυτούς τους επιβάτες. Έχουμε στις βλέψεις μας να πάρουμε ένα ακόμη τέτοιο όχημα που θα εξυπηρετεί πάλι τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Στο mini bus που ήδη πήραμε κάνουμε κάποιες μικρές εργασίες θα το τακτοποιήσουμε και σε είκοσι ημέρες πιστεύω να είναι στην κυκλοφορία..." συμπλήρωσε.


ΕΡΓΑ

Ερωτηθείς πως ανταπεξέρχεται το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας στα κυκλοφοριακά προβλήματα που φέρνει η εκτέλεση των έργων, ο κ. Μακρογιαννίδης σημείωσε πως "...δυσκολευόμαστε όλοι οι συνάδελφοι οδηγοί γιατί το ένα ρεύμα στην Ερυθρού Σταυρού δεν δουλεύει και υπάρχει μποτιλιάρισμα. Επίσης στην Παπαστράτου δυσκολευόμαστε γιατί όλος ο όγκος των αυτοκινήτων μονοδρομείται στην Ερυθρού Σταυρού και έχουμε ένα θεματάκι με τους κυρίους και τις κυρίες που κατεβαίνουν το πρωί στις δουλειές τους και στα μαγαζιά τους. Εκεί τίθεται λίγο θέμα, όσοι έχουν ΙΧ αυτοκίνητα να μην κατεβαίνουν το πρωί με τα οχήματα τους και να προτιμούν την αστική συγκοινωνία για να μην δημιουργείται αυτό το πρόβλημα..." εππισήμανε καταληκτικά.